Distansbehandling

Distansbehandling möjliggör att fler får hjälp av örtmedicin. Distansbehandlingen inkluderar för närvarande: hälsokonsultation och örtterapi.

Det finns ingen anledning att oroa sig för behandlingens precision.

Eftersom distansbehandling inte kan diagnostisera pulsen, oroar vissa sig för precisionen i distansdiagnosen. I själva verket finns det inget behov av att oroa sig för detta eftersom att diagnostisera pulsen är bara en av fyra diagnostiska metoder för TKM. I den vanliga ansikte-till-ansikte-diagnosen används mest av vår tid för att ställa olika frågor. Diagnosen av puls och tunga är ofta efter det detaljerade samrådet, som ytterligare verktyg i vår bedömning. Därför är pulsdiagnos inte oumbärligt. Förutom pulsdiagnos kan de tre andra metoderna uppnås genom frågeformulär och bilder på tungan. Vid behov kommer vi att genomföra ytterligare samråd genom videochatt.

Så här går det till

1. Skicka ett e-postmeddelande till info@yongskinesiskamedicin.se för att rapportera att du behöver en hälsokonsultation eller örtterapi och förklara vad det huvudsakliga besväret är?
2. Vi skickar ett detaljerat elektroniskt frågeformulär som baserat på ditt huvudsakliga besvär via epost. Fyll i det noggrant.
3. Skicka ett klart foto av din tunga till info@yongskinesiskamedicin.se.
4. Om vi behöver mer detaljerad information kommer vi att göra ytterligare förfrågningar via mail, telefon eller videosamtal.
5. Förskottsbetalning via Swish till nummer: 123 612 1131.
6. Vi kommer att göra en TKM-diagnos baserad på all insamlad information.
7. Vid behov tillhandahåller vi örtterapi och skickar örterna till dig.
8. Under behandlingen håller vi kontakten via e-post eller telefon.
9. Den första distansbehandlingen kostar 500kr och återbesöket kostar 180kr. Om du behöver örter måste du också betala för dem och frakt.

Om du har några frågor, vänligen maila oss: info@yongskinesiskamedicin.se

Örterna vi använder hos Yongs Kinesiska Medicincentrum är enbart från växtriket, vi använder mest hög koncentrerade örtpulver. Vår örtleverantör är Sun Ten Pharmaceutical CO Ltd från Taiwan, de är världsledande inom detta område och har tillverkat koncentrerade örtpulver i nästan 70 år. Alla örter är kvalitetsövervakade i odling och framställning. Örtkoncentrat som vi använder uppfyller s.k. GMP standard (Good Manufacturing Practice). Vill ni veta mer om örternas säkerhet och tillverkningsprocess, kan ni besöka www.suntenglobal.com

KONTAKT

Tel: +46 72 2780 860

E-post: info@yongskinesiskamedicin.se

ADRESS

Yongs Kinesiska Medicincentrum
Odinsgatan 20C,
41103, Göteborg

LÄNKAR

FAQ

Blog

Följ Oss

VI TAR EMOT